Monday, April 16, 2007

PERSONAL JOURNAL (9)

Tentang Aku

[TEKS LUPUT]

4 comments:

yantzy said...

pj...
hahahaha kalau setakat perangai bebal, panas baran & mmilih makanan 2 dah memang jadi biasa la, cuma yg aku rasa memang lawak tahap tenuk 2, hg ni takut gayat!!!! hahahahahah & ha lagi...
nampak ja muka selebet tapi takut gayat!!!!
rasa macam nak terkencing la aku dengaq...
bilik hg kat paras 4, tak gayat ke bro? huhuhu...
cicakman betoi la hg ni..

siamanggagapns said...

har...har....harrr.....

cLinaku said...

panas baran biasa aa lelaki..takut tinggi tu pon biasa gak, gayat.. tapi kalau dlm kompleks pon gayat jugak tak dapek pakcik nak nolong..khihih...

Aku Bukan Bidadari said...

Hai..saya dah baca abis awak nyer entry, awak such a good writer..

tak kisah lah perjalanan hidup yang mcm mana bukan manusia yang layak menilai siapa diri kita..kerana kita semua milik pencipta,

yang penting... saya suka baca blog awak..
live you life, hope for the best, prpepare for the worst, there are only so much that you can do, the rest will just come along.
salam kenal..

~~Tiara~~