Wednesday, January 19, 2011

Happy Birthday Ayah

27 tahun yang lps, ayah telah dilahirkan.. tahun2 lps, ayah x sambut besday (atau jarang), sampailah thn 2009, ayah dah menjadi tunang kpd mama, thn 2010 ayah dh jd suami mama, thn 2011 ayah dah jd seorang bapa.. semakin byk tanggunjawab dan semakin tua ayah..

selamat hari lahir yang ke 27..

p/s- mama kata cian xda hadiah mahal2 untuk ayah, jd alif ni hadiah untuk ayah la..hihi

8 comments:

Anonymous said...

hadiah xpenting..
sambutan hari jadi pun xpenting.
yang penting alif&mama alif sihat dan sejahtera selalu.

*ayah.

Anonymous said...

wife hg dan alif tu la hadiah yg paling berharga buat hg..lgpn hg mmg b'tjwb la lex..aku kenai hg camna..insyaallah bln 3 nie klu xda apa2 halangan aku kawin..hg jgn lupa mai tau..

Alif Rock said...

betul..mn ada hadiah lebih istimewa seperti isteri dan anak..semua org kena bercita2 dptkan hadiah seperti yg hang ckp.
InsyaAllah...xda aral melintang sampai la..boleh aku jln2 gunung keriang,muzium padi dll.

YanTzY said...

lex,
fyi, mak aku dah meninggal mggu lpas..sori la sbb aku xsempat bgtau hg..lgpn aku xda nom hg..
aku pun dh start update dh blog aku cuma nama blog ja dh tukaq..lagenda-lancang-kuning.
kenduri aku maybe postpone bln 5 kot..blog tu khas bt bonda aku..apa2 hal roger nti k..

Alif Rock said...

Salam takziah.
Terkejut juga..tapi yang hidup pasti mati.
salam takziah bro.
paling aku ingat time makan durian dkt rumah hang.memang sedap.
apa2hal pun gua memang tabik sama lu.

YanTzY said...

thanks bro..
aku pun dok berhempas pulas la nie utk bina semula semangat aku..hmm maklum la aku anak manja mak aku..pihak sebelah tunang aku plak dok kalut nk suruh bt kenduri..rasa kehilangan dia jauh lbh sakit dr aku hilang apa yg ada kat muka bumi nie..kat luaran org nmpk kita senyum ja tp kat dalaman, hanya allah yg tau..
mgkin nie ketentuan atau mgkin nie jgk hukuman atas dosa yg aku pnh buat..but since we've graduate, aku dh jd manusia..apapun kita keep in touch dlm blog jela..xpun hg msj ja aku 0125098537 k..

"YanTzY" said...

Salam bro, lama xdengaq khabaq.
Nie nk inform hg ckit, blog aku dh tukar nama, http://lagenda-lancang-kuning.blogspot.com/

cLinaku said...

heyy ada anak dah..lama tak jenguk blog lu nikh!