Monday, May 14, 2007

PERSONAL JOURNAL (10)

Lambaian Sayonara
.


[TEKS LUPUT]

6 comments:

yantzy said...

pj........
waaaaa sedihnyaa.......
aku pun harap hg belajaq dari aku jugak 3tahun ni...
3 tahun aku sebilik ngan hg, tapi hg pun takleh kenai jygak aku ni jenis yg camna kan?
hg nampak ja aku ni camtu tapi sebenarnya aku bukan camtu la pj...
lagipun aku ni memang tak suka tunjuk cara aku kat orang...
juz tunang aku ja yg tau cara aku...that's why i love her so much...
apapun aku harap hg success la...
asalkan kita jangan lost contact dah ;la...
sayonara to you too...

Pembaca said...

part yang angkat ikrar tu memang tak boleh nak kata. aku sendiri pun, sampai sekarang masih terasa meremang bulu roma. tapi kalau bab yell lak, mana boleh lawan muamalat.. hehe.. semoga success juga untuk kamu pemuda jalanan, walaupun kita tak kenal. kejarlah apa yang boleh dikejar... =)

pemuda jalanan said...

muamalat rupanya.
betul tu pembaca,dia punya feel tak blh nak ckp.kn plak pas2tu nyanyi lagu "kami anak alam insan tuhan,kembara langit biru mencari ilmu,berteman kebudimanan,blabla.."

cLinaku said...

all the best utk aku_sesuatu dan jugak kawan2 yg nak grad tuh. Pasni cabaran keje lak..
(fehhh...lama dah ghupenyer aku tinggalkan status student nikh)

Pembaca said...

ya, aku muamalat. tapi aku bukan budak bpm. aku sem 6 juga, tapi sem depan aku ada lagi di bumi uum yang permai ni.

pemuda jalanan said...

clina,

thanks sis..
cpt2 cr kerja,cpt2 kmpl duit,cpt2 kahwin.hehe..

pembaca,

seronok kan blh kembali lg.:-(
aku hairan juga mcm mn blh hang blh tlempar sampai ke blog aku ni.aci cite sikit.